SCG Nieuws en Mededelingen

Terug
dinsdag 16 mei '23

SCG presenteert Technische Staf voor het nieuwe seizoen

Nadat eerder al Ruben Frederix als nieuwe assistent van hoofdtrainer Ronald Linkens is voorgesteld,
presenteren we met trots de overige nieuwe leden van de Technische Staf;

  • Igor Reintjens en Ferdi Heusschen zullen met ingang van het nieuwe seizoen de teamleiders van SCG-1 zijn. Deze dorpsgenoten en SCG’ers zullen Ronald en Ruben ondersteunen bij alle zaken rondom SCG’s vlaggeschip. Zij vervangen John Gorissen en Yvo Soudant. John en Yvo, dank voor jullie enorme inzet afgelopen jaren als leiders van SCG-1. We hopen jullie natuurlijk als supporters snel terug te mogen begroeten op zondag langs de lijn.

    Igor en Ferdi, van harte welkom !
  • Ralph Boosten zal als keeperstrainer de taken over nemen van Chris Lebens. Chris stopt aan het einde van dit seizoen met de training van de selectie keepers en zal zich komend seizoen gaan toeleggen op de medische verzorging van onze spelers. Chris, ook jij enorm bedankt voor je enorme inzet op het trainingsveld en bij wedstrijden.

    Ralph, jarenlang 1e elftal keeper van SCG, zal komende weken zijn nieuwe taak opstarten en aan het werk gaan met alle keepers van SCG-1 en SCG-2. Ralph, van harte welkom !

De technische leiding van SCG-2 blijft komend seizoen in handen van trainer Rudie Hessels, gesteund door John Peters en Jeroen van Deijzen.

Met Igor, Ferdi, Ralph, Ruben en Ronald is de Technische Staf op volle kracht, en klaar voor het nieuwe seizoen.

Mei ‘23
Technische Commissie.

 

SCG Agenda

vrijdag 27 oktober '23
Ophalen oud papier SCG 1
...

vrijdag 24 november '23
Ophalen oud papier SCG 2
...

vrijdag 29 december '23
Ophalen oud papier SCG 3
...

SCG Jarigen