SCG Nieuws en Mededelingen

Terug
Thursday 31 August '23

Nieuw sponsorcontract voor 3 jaar tussen SCG Gronsveld en ING

SCG Gronsveld  gaat een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. SCG is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal. Voorzitter Chayenne Eerlingen:  “We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij onze vereniging weer in stapje laten groeien in de juiste richting de toekomst. Sporten is voor iedereen! We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.

“Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen". Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met SCG en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Voetbalclub SCG telefoonnummer 06-11955303, e-mail voorzitter@scggronsveld.nl

 

 

SCG Agenda

Friday 31 May '24
Ophalen oud papier SCG 3
...

Friday 28 June '24
Ophalen oud papier SCG 4
...

Friday 26 July '24
Ophalen oud papier SCG Veteranen
...

SCG Jarigen