SCG Nieuws en Mededelingen

Terug
zaterdag 26 juni '21

Einde seizoen ...

Einde voetbalseizoen 2020-2021
Weer een seizoen met COVID-19.. opnieuw een seizoen vol met beperkingen voor jong en oud. Een grote teleurstelling ook voor SCG, want wat hadden wij ons als vereniging weer verheugd om lekker een seizoen onbezorgd te kunnen voetballen! Maar helaas het mocht niet zo zijn, na een paar competitie wedstrijden was het zover; de mededeling van het kabinet dat het spelen van wedstrijden niet meer mocht. De verplaatsing van mensen bij het beoefenen van sportwedstrijden, was te gevaarlijk in de gezamenlijke strijd tegen het COVID-19 virus. Vele sectoren kregen enorme klappen te verwerken.

In juni 2021 kunnen we langzaam aan concluderen dat het vaccinatie beleid zijn effect begint te laten zien in de maatschappij. De besmetting cijfers zijn aan het dalen net als de ziekenhuisopnames van mensen die COVID-19 onder de leden hebben. In juni hebben de jongste leden van onze vereniging nog kunnen deelnemen aan een alternatieve competitie genaamd de Regio cup, georganiseerd door de KNVB. Voor de senioren is dit helaas niet meer gelukt en heeft men het de laatste periode het alleen moeten doen met trainingen. Eerst in kleine groepjes en uiteindelijk weer als team. Kortom 2020-2021 was voor vele een grote teleurstelling !

Op naar nieuwe hoogte punten in 2021-2022
Maar hoe belangrijk is het dat we langzaam aan weer mogen proeven aan hoe het was om een pot te voetballen op de velden van sportcomplex ’t Brook? En dat we hopelijk bij aanvang van het nieuwe seizoen iedereen (leden, vrienden en familie) ook weer mogen verwelkomen?
Als vereniging kijken we hier enorm naar uit, dat ieder lid weer kan doen wat hij/zij het liefste doet en dat is in het oranje – wit / zwart – roze een lekkere pot voetballen en daarna gezellig een hapje en een drankje nuttigen in onze sfeervolle kantine.

Het wedstrijdsecretariaat heeft in ieder geval ervoor gezorgd dat al onze teams, zoals deze op dit moment bekend zijn, opnieuw zijn ingeschreven voor het nieuwe seizoen. Gelet hierbij op de regelgeving rondom de teamindelingen.

Volgend seizoen zal SCG en SVO DVC’16 over de volgende teams beschikken;
SCG JO8-2            SVO DVC’16 MO13-1         SCG Veteranen
SCG JO8-1            SVO DVC’16 MO15-2         SCG 35+
SCG JO10-1          SVO DVC’16 MO15-1         SCG 4    
SCG JO11-1          SVO DVC’16 MO17-1         SCG 3
SCG JO13-1          SVO DVC’16 MO19-1         SCG 2
SCG JO14-1          SVO DVC’16 VR 1              SCG 1
SCG JO16-1         

De teamindeling voor onze jeugdteams is in stand gehouden; enkel leden die gestopt zijn met voetballen of enkel leden die zich hebben aangemeld bij SCG, zijn uitgeschreven of toegevoegd aan bestaande teams. De complete indeling van onze jeugdteams zullen wij per 26 juni publiceren op onze website; www.scggronsveld.nl

Als bestuur zijnde realiseren wij ons maar al te goed dat de afgelopen twee seizoenen een flinke impact hebben gehad op al onze leden. Het feit dat wij genoodzaakt waren om al onze leden de volledige contributiebijdrage te laten betalen, is ook ons niet in de koude kleren gaan zitten. Echter was/is de financiële steun van onze leden in deze zware tijden cruciaal voor het voortbestaan van de vereniging. Een speciaal woord van dank gaat uit naar al die leden en sponsoren die SCG gesteund hebben in de afgelopen periode!

Tegelijkertijd gaat ook weer de blik vooruit; Gemeente Eijsden – Margraten heeft gezorgd dat de wc’s in de kantine volledig gerenoveerd zijn en is gestart met het groot onderhoud aan onze velden. Het bestuur heeft samen met een aantal vrijwilligers, sponsoren en vrienden van SCG plannen gemaakt om onze kantine en het sportcomplex verder onder handen te nemen en klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Over de kantine gaan wij verder niet te veel verklappen en hopen wij vooral jullie in het nieuwe seizoen te mogen verwelkomen en samen te genieten van een heerlijk koud of warm drankje met een bijbehorend hapje.

Kortom het bestuur kijkt uit naar een nieuw seizoen vol prachtige en succesvolle momenten voor onze vereniging, waarbij we hopelijk de mogelijkheid krijgen om het feest voor het 75-jarig bestaan alsnog met alle leden, vrijwilligers, familie en vrienden groots te vieren…

We wensen iedereen alvast een hele fijne zomervakantie toe en hopen jullie allemaal terug te zien op sportcomplex ’t Brook tijdens de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022.
 

Het bestuur van SCG

 

Uitslagen

Senioren

22-05-22
competitie
SCG 1 - Leonidas - W 1
1-2
22-05-22
competitie
Scharn 5 - SCG 2
1-5
22-05-22
competitie
SCG 3 - Keer 3
3-1
Alle uitslagen Senioren >

Jeugd

21-05-22
competitie
Sittard JO13-3 - SCG JO13-1
0-11
21-05-22
competitie
SCG JO14-1 - Berg'28 JO14-1
0-1
21-05-22
competitie
Bekkerveld JO16-1 - SCG JO16-1
5-1
Alle uitslagen Jeugd >

SCG Agenda

vrijdag 27 mei '22
Ophalen oud papier SCG 4
...

vrijdag 24 juni '22
Ophalen oud papier SCG Veteranen
...

vrijdag 29 juli '22
Ophalen oud papier SCG 1
...

SCG Jarigen