SCG Nieuws en Mededelingen

Terug
Monday 17 July '23

Helpende handjes gezocht !!

SCG zoekt helpende handjes...

Het seizoen 2022-2023 is ten einde, maar dat betekent ook weer dat de voorbereidingen op het nieuwe voetbalseizoen 2023-2024 in volle gang zijn. Kortom een goed moment om nog eens te kijken of er leden, vrienden of familie binnen of rondom SCG zijn die graag het bestuur een handje willen helpen!


Vacature 1: Algemeen Bestuurslid

Als Algemeen Bestuurslid maak je deel uit van een team van 5, dat eens per maand vergadert en de vereniging bestuurt. Taken en algemene acties die uit de bestuursbesluiten volgen tijdens een bestuursvergaderingen worden verdeeld over de 5 bestuursleden. Kun jij samen met ons het verschil maken voor onze vereniging?
 
Ben jij een teamspeler die goed en gemakkelijk communiceert en affiniteit heeft met voetballen? Meld je aan secretariaat@scggronsveld.nl
 


Vacature 2: Wedstrijdsecretaris

De wedstrijdsecretaris verzorgt de planning en communicatie mbt de competitie-, bekerwedstrijden binnen SCG. Hij/zij draagt zorg voor de planning en een goed verloop van alle wedstrijden en voor de communicatie van wedstrijdzaken naar alle betrokkenen partijen. 
Daarnaast is hij/zij verantwoordelijk voor wedstrijdtoewijzing van KNVB- en verenigings- en teamscheidsrechters. Hij/zij beheerd de applicaties in Sportlink en zorgt voor de wekelijkse indeling van velden en kleedkamers.

Ben jij een teamspeler die goed en gemakkelijk communiceert en affiniteit heeft met voetballen? Meld je aan secretariaat@scggronsveld.nl 


Vacature 3: Sponsorcommissie

Sponsoring is een essentieel onderdeel van onze vereniging. Om dit goed te laten functioneren zijn we op zoek naar vrijwilligers die zich hier voor willen inzetten. Ben jij enthousiast en pro-actief, dan zijn we op zoek naar jou!

De sponsorcommissie van SCG zal contacten leggen met potentiële sponsoren en de relatie onderhouden met bestaande sponsoren. Daarnaast zal het mede organiseren en uitvoeren van activiteiten (denk aan De Grote Clubactie of andere open sponsor activiteiten) een taak zijn.

Ben jij een teamspeler die goed en gemakkelijk communiceert en affiniteit heeft met voetballen? Meld je aan secretariaat@scggronsveld.nl 

 

SCG Agenda

Friday 26 April '24
Ophalen oud papier SCG 2
...

Friday 31 May '24
Ophalen oud papier SCG 3
...

Friday 28 June '24
Ophalen oud papier SCG 4
...

SCG Jarigen