Aanmeldformulier

Een week lang voetballen, techniek verbeteren, spelen en vooral plezier maken met je leeftijdsgenoten. Onder leiding van ervaren (jeugd)trainers werken de kinderen een bijzonder gevarieerd programma af, dat bol staat van de leerzame momenten.
Kortom dit wil je niet missen!

Ben jij een van de 125 kinderen die gaat deelnemen aan de spetterende 15e jubileum editie van de voetbalweek bij SCG in Gronsveld? Geef je dan nu op via onderstaand formulier.

Deelname aan de voetbalweek kost € 115,- per deelnemer. Hiervoor ontvang je een compleet voetbaltenue, elke dag een lunch, 2x per dag (sport)drank, kans op diverse prijzen en 5 dagen plezier.

Gegevens kind

Naam kind: *
Geboortedatum kind: *
Voetbalclub:
n.v.t.
Doet mee als: *
Kledingmaat: *
Sokken: *

Gegevens voogd

Naam voogd: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoonnummer: *
Emailadres: *
Eventuele Allergie├źn of Medicatie:
Eventuele opmerkingen / vragen:

Let op: Deelnemers worden ingedeeld aan de hand van hun leeftijd. Wij kunnen helaas geen rekening houden met voorkeuren voor bepaalde teams of teamleden. Het is immers ook leuk om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. Indelingen worden op de openingsdag bekend gemaakt en staan niet open ter discussie.

* deze velden zijn verplicht.

Let op: na inschrijving ontvang je een mail ter bevestiging en betaalinstructies om de inschrijving definitief te maken.