SCG Nieuws en Mededelingen

Terug
vrijdag 25 maart '22

Groéselt Zoonder Grens

Spek je clubkas!

Tijdens het hemelvaartweekend 27, 28 en 29 mei is het eindelijk zover, de eerste editie van Groéselt Zoonder Grens (GZG), gaat van start... Een spectaculair weekend vol sportiviteit, muziek, spel, eten en drinken en vooral heel veel plezier voor jong en oud.

Wat gaan we doen?

Op vrijdag 27 mei zal GZG plaatsvinden voor junioren van 9 t/m 15 jaar. Een spel zonder grenzen wedstrijd met verschillende grote luchtkussens, wipe-out, bungeerun en nog veel meer spektakel waarbij prachtige prijzen zijn te winnen voor je club, vereniging of goede doel. Bekijk alle prijzen op http://groeseltzoondergrens.nl/prijzen

Op zaterdag 28 mei wordt GZG gehouden voor senioren (vanaf 16 jaar en ouder). Een spectaculaire dag met verschillende spellen op grote luchtkussens, waarbij je als team meestrijdt voor prachtige prijzen waaronder als hoofdprijs € 750,- euro voor je club, vereniging of goede doel en een “Champions Dinner” voor het winnende team.

Schrijf je team nu in via onze website:
http://groeseltzoondergrens.nl/inschrijven

De eerste 40 teams (zowel bij de senioren als junioren) kunnen meedoen aan deze eerste editie, kortom: “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”.

Feest in de tent!

Na de strijd van overdag, die vele bloed, zweet en tranen heeft gekost, is iedereen in de avond welkom in onze grote feesttent. Beide avonden is er entertainment voor jong en oud.

  • Vrijdag 27 mei
    Q-Music The Party - Entree € 7,50
    Een aantal Dj’s van Q-Music zorgen met een complete show voor een avond volledig uit je dak gaan met o.a. het foute uurtje en jaren 90 muziek.

  • Zaterdag 28 mei
    Millstreetband en Dj Robin Eygelshoven- Entree € 7,50
    Door de moderne en energieke show van Millstreet, het interactieve top entertainment van het team, de dikke special effects en een repertoire waar de gemiddelde DJ niet meer tegen op kan, is Millstreet de perfecte band om de tent totaal finaal uit zijn plaat te laten gaan! Samen met Dj Robin Eygelshoven wordt dit gegarandeerd een geweldige avond.

Doe je overdag niet mee met de spellen maar wil je wel dolgraag een kijkje komen nemen? Overdag is het terrein geheel gratis toegankelijk en kijken we uit naar je komst! Voor de feestavonden op vrijdag en zaterdag zijn er tickets te verkrijgen via http://groeseltzoondergrens.nl/tickets.

75 jaar Sportclub Gronsveld

In september 2020 bestond SCG 75 jaar, helaas hebben wij als vereniging door corona destijds geen mogelijkheid gehad om dit heugelijke feit samen te vieren.
Tijdens GZG wil de organisatie toch nog kort stilstaan bij dit jubileum. Op zondag 29 mei willen wij alle leden trakteren op een (besloten) lunch en onze jubilarissen in het zonnetje zetten, hiervoor ontvangt iedereen op korte termijn een aparte uitnodiging met alle benodigde informatie. Op deze dag zal er gezorgd worden voor voldoende entertainment van o.a. DJ Robin Eygelshoven en een spetterend optreden van niemand minder dan Frans Theunisz.

 

Uitslagen

Senioren

11-09-22
beker
SNC'14 1 - SCG 1
3-0
11-09-22
beker
RKVVM 2 - SCG 2
1-0
11-09-22
beker
SCG 3 - RKVVM 3
0-0
Alle uitslagen Senioren >

Jeugd

10-09-22
competitie
SCG JO10-1 - Sportclub Jekerdal JO10-3JM
3-13
10-09-22
competitie
Sportclub Jekerdal JO11-3JM - SCG JO11-1
2-1
10-09-22
competitie
SCG JO12-1 - vv Maastricht West JO12-2
2-2
Alle uitslagen Jeugd >

SCG Agenda

vrijdag 30 september '22
Ophalen oud papier SCG 3
...

vrijdag 28 oktober '22
Ophalen oud papier SCG 4
...

vrijdag 25 november '22
Ophalen oud papier SCG Veteranen
...

SCG Jarigen