SCG Nieuws en Mededelingen

Terug
zaterdag 11 augustus '18

IronMan & SCG

Nadat in de Relay-wedstrijd van de editie 2017 Justin Curfs al sportief van zich had laten spreken, heeft in de Ironman afgelopen weekend SCG opnieuw een sportieve afvaardiging gekend. De mannen uit de familie Bischoff hadden de editie 2018 uitgekozen om mee te doen.

‘s Ochtends vroeg was het Joep Bischoff die de spits af beet in het water van de Maas. Na een zwembeurt van 3.8 kilometer (in 1 uur en 16 minuten!) gaf hij het stokje over aan vader Pol. Pol fietste de 179 km door Maastricht en het Limburgse land (in niet meer dan 5 u en 55  minuten!) in de wetenschap dat na hem nog zoon Timo de triatlon prestatie zou completeren. Timo liep de marathon afstand van 42,2 km (in 4u en 6 minuten!) om aan de streep verwelkomd te worden door Pol, Joep en natuurlijk Gerda.

Net als Gerda en vele anderen, is SCG ‘hielekes grutsj’ op de enorme prestatie van team Bischoff. Chapeau! Timo en Joep, herstel goed van deze enorme inspanning en dan zien we jullie hopelijk snel aansluiten op het trainingsveld van SCG. Pol, idem – herstel goed en dan zien we je graag weer snel terug langs de lijn als supporter van SCG.

 

SCG Agenda

vrijdag 26 juli '19
Ophalen Oud Papier team 1-2-4-5
...

vrijdag 30 augustus '19
Ophalen Oud Papier team 1-2-4-5
...

vrijdag 27 september '19
Ophalen Oud Papier team 1-2-4-5
...

SCG Jarigen